Even voorstellen

Ilse van Zon: GZ psycholoog en geregistreerd gezins- en relatietherapeut; EFT therapeut, junior schematherapeut. 

 

Ik heb ruime ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenpsychiatrie en de jeugdhulpverlening. Door jarenlange werkervaring bij het Leo Kannerhuis ben ik gespecialiseerd in autismespectrumstoornissen, in het bijzonder wat betreft de (complexe) gezinsproblemen die kunnen ontstaan bij autisme. Tevens heb ik ervaring met andere psychische- en psychiatrische problemen, zoals: persoonlijkheidsproblemen, angst en stemmingsklachten, ADHD en meer gecombineerde problematiek. Om mijn kennis en ervaring up to date te houden volg ik bij en nascholing en doe ik sinds januari 2022 de opleiding tot klinisch psycholoog. Middels deze opleiding, intervisie en andere nascholing blijf ik op de hoogte van de GGZ standaarden, protocollen, richtlijnen en de laatste wetenschappelijke inzichten

 

 

Medebehandelaren: zij kunnen worden ingezet bij kinderen en adolescenten, in geval van particuliere zorg en wanneer bij gecontracteerde zorg van volwassenen medebehandelaarschap toegestaan is.  

 

Gerjanne Brand: GZ psycholoog.

CGT therapeut en schematherapeut. Gespecialiseerd in angst-, stemmingsproblemen, persoonlijkheidsproblemen en autisme bij adolescenten en volwassenen.

 

Monique Tragter: GZ psycholoog

CGT- en EMDR therapeut. Gespecialiseerd in angst-, stemmingsproblemen en autisme bij adolescenten. 

 

Rob Herstel: Psychomotorisch therapeut. 

Vaktherapeutische/lichaamsgerichte behandeling bij gedragsstoornissen, autisme en werkgerelateerde problemen. 

 

Kees Otten: Gespecialiseerd  maatschappelijk werker. 

Psychosociale problemen en praktische problemen bij complexe (autisme) problematiek, jongeren en volwassenen.